Ден на отворените врати

Ден на отворените врати

        На 30.10.2017 г. от 9.30 часа до 16.00 часа в Съдебната палата в гр. Свиленград, ул. „Георги Бенковски“ № 17, се проведе ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ, в рамките на който всички желаещи имаха възможност да посетят Районния съд, да се запознаят със сградата на съда, с възможностите за предоставяне на съдебно-административни услуги и информация, с организацията на работа на съдиите и съдебните служители, с интернет страницата на съда и с възможностите за получаване на информация от този източник, с организацията по разпределението на делата и с други представляващи интерес теми, относно работата на съда.

       В Деня на отворените врати в Районен съд – Свиленград участие взеха и ученици от училище „Иван Вазов“ в гр. Свиленград, които посетиха Съдебната палата. На достъпен за съответната възраст език те бяха запознати с професията на съдията, съдебния секретар, другите съдебни длъжности и съдебната охрана. Децата влязоха в ролите на съдия, съдебен заседател, прокурор и адвокат. На всички деца бяха подарени по една Конституция на Република България.

       Районен съд – Свиленград благодари на всички ученици и граждани на Община Свиленград за проявения интерес към инициативата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *